5 TIPOV AKO POČAS PRÁZDNIN S DEŤMI PLNOHODNOTNE TRÁVIŤ ČAS ZA KAŽDÉHO POČASIA

Prázdniny sú v našich predstavách spojené s pozitívnymi myšlienkami a nezabudnuteľnými zážitkami. Ak aj vy chcete s vašimi pokladmi prežiť počas letného voľna plnohodnotný čas, pripravili sme pre vás päť tipov ako tento cieľ dosiahnete i v prípade, že vaše dovolenkové dni naruší tlaková níž sprevádzaná so zrážkami a búrkami.

  1. Puzzle a spoločenské hry

Dostihy, sedmové karty či puzzle všetkých veľkostí aj pre tie najmenšie detičky dokážu robiť divy. Po šantení vo vode vašich malých nezbedníkov upokoja na deke a vy sa s nimi môžete ponoriť do spomienok, ako ste mastili karty na kúpalisku ešte s vašimi rodičmi. Okrem toho všetky hry sa dajú skvelo použiť aj v interiéri, pokým budete čakať na umúdrenie počasia. Súčasná ponuka spoločenských hier je naozaj rozmanitá a vy tak potomkom môžete vybrať puzzle a hry s motívom rozprávky, na ktorej práve doma fičíte.

  1. Stavajte hrady alebo upratujte

 

Piesok je IN, podobne ako kamienky či hlina. Hračky do piesku tak vo vašej letnej výbave určite nemôžu chýbať. Už len pre to, lebo majú naozaj široké použitie. Okrem pieskoviska ich viete zapojiť aj do iných hier. Napríklad také upratovanie deti milujú a radi ho praktizujú práve s týmito vecičkami. U nás v Gold Sun im navyše ulahodíte aj výberom hračiek s tematikou ich obľúbenej postavičky. Má váš drobec rád Autá či Labkovú patrolu? Výber necháme na vás J

 

  1. Stanujte

Čo by ste povedali na takú rodinnú stanovačku? Vonku alebo vo vnútri! My sme jednoznačne za a určite nebudú namietať ani vaše ratolesti. Urobte si v detskom stane PopUp piknik za každého počasia a zverte si v ňom tie najväčšie tajomstvá. Tí odvážnejší v ňom môžu aj prenocovať a ak preferujete radšej posteľ, tak stan jednoducho zbaľte s ostatnými hračkami.

 

  1. Zoberte loptu a balóny

Nie je nič lepšie ako loptové hry. Veď napokon všetci poznáme staré známe „Zober loptu, nie drogy!“ a pri deťoch to platí stonásobne. Lopta deti zabaví vždy a v akomkoľvek prostredí. S najmenšími si ju môžete kotúľať, s väčšími hádzať alebo zahrať futbal. Lopty a balóny sú fascinujúcimi hračkami, ktoré využijete aj v mori či bazéne. A preto ich odporúčame kúpiť niekoľko do zásoby.

  1. Usporiadajte preteky

Kolobežky sú v trende, tak ako aj odrážadlá či kolieskové korčule. Malí lezúni vás zase nedajú za nič za trojkolky na tlačenie. Dopravné prostriedky máte pripravené, tak hurá na preteky! Pretekať sa môžete kdekoľvek - doma, v záhrade, na ulici či na promenáde pri pláži. Zážitok je pri tejto aktivite  zaručený!