Herný večer s najmenšími: Aké hry rozhodne nevynechať

Dlhé jesenné a zimné večery sú stvorené pre zábavu s celou rodinou. Ak ste ešte neorganizovali herný večer, je pravý čas túto situáciu zmeniť. Mnoho ľudí si okamžite predstaví kartové alebo strategické hry. Herný večer však môžete navrhnúť aj tak, aby sa zabavili i vaše deti. Na našich stránkach je pripravená ponuka hier, ktoré sú určené pre všetky vekové kategórie. Dnes vám prezradíme, aké hry vybrať pre najlepší rodinný herný večer.

1.      Puzzle

Herný večer môžete pokojne začať jednoduchou hrou, ktorá podporuje obrazové myslenie a koordináciu. Ideálne bude, ak pre svojich najmenších vyberiete puzzle s motívom ich obľúbenej rozprávky. Skladanie je tak ešte viac zábavné a deti si ho užijú naplno.

2. Veselé hry s krtkom

Počas hrania môžete perfektne podporiť budovanie pamäte i taktického uvažovania. Okrem toho povzbudíte ich fantáziu. Veselé hry s krtkom obsahujú 6 hier, ktoré sú určené pre deti už od 3 rokov. Predstavujú zábavu pre celú rodinu, a preto nie je vôbec vylúčené, že ich hranie vám zaberie celý herný večer. Náš tip? Pripravte si obľúbené občerstvenie a ponorte sa do hrania.

3. Človeče nehnevaj sa v novom šate

Človeče nehnevaj sa patrí medzi klasickú spoločenskú hru, ktorá nesmie v zásobe na herný večer chýbať. Pravidlá sú rovnaké, ale hra dostala úplne nový rozmer. Je vytvorená na motív obľúbenej rozprávky Frozen. Okrem toho sa v hre pokúšate zachrániť jednu z hlavných postáv zo začarovaného lesa. Hra podporí u detí logické uvažovanie i strategického ducha a nepochybujeme o tom, že si s ňou užijete množstvo skvelej zábavy. Tak smelo do hrania.

4. Osemsmerovky

Ak patríte medzi fanúšikov obľúbených osemsmeroviek, táto hra nemôže uniknúť vašej pozornosti. Výhodou je, že obohatí anglickú slovnú zásobu vašich detí a je možné vybrať si z 3 úrovní náročnosti.

Vychutnajte si herný večer spoločne so svojimi deťmi. I známe hry sa môžu predstaviť v novom rozmere a vy si užijete množstvo zábavy