Jeseň na obzore: Oblečenie, ktoré nesmie chýbať v šatníku našich najmenších

Nižšie teploty, častý dážď a ranná hmla nám pripomínajú, že jeseň sa opäť hlási o slovo. Šatník vašich detí sa veľmi rýchlo preklopí zo vzdušného letného oblečenia do teplejších modelov, ktoré dokážu vzdorovať i nástrahám počasia. Ak ešte nemáte potrebné doplnky a prvky do jesenného šatníka, máme pre vás širokú ponuku krásnych detských modelov, ktoré potešia všetky vekové kategórie. Okrem toho sme si pripravili zoznam, ktorý vás detským oblečením potrebným na jeseň jednoducho prevedie.

Tielka sú nevyhnutným prvkom jesenného šatníka

Detské tielko vyrobené zo 100% bavlny je kúskom, na ktorý počas jesenného a zimného obdobia nedáme dopustiť. Perfektne udrží vaše dieťa v teple a je príjemné i na celodenné nosenie. Tielko môžete kombinovať s pohodlnými a mäkkými svetrami a nesklame vás, i keď vonku vládne mrazivé alebo sychravé počasie. Pripravili sme si krásne modely pre chlapcov aj dievčatá.

Správna jesenná bunda alebo kabát sa nezaobíde bez kapucne

Ak chcete tento rok staviť na skvelú jesennú bundu, rozhodne sa zamerajte na modely s kapucňou. V prípade potreby kapucňa poslúži ako skvelá náhrada čiapky a ochráni i pred dotieravým vetrom alebo dažďom. Nepremokavý materiál je pri modeloch v našej ponuke samozrejmosťou, rovnako i predĺžené strihy zabezpečujúce vyššiu mieru pohodlia.

Doplnky, ktoré sú krásne a praktické zároveň

Doprajte svojim deťom možnosť vybrať si, čo budú nosiť. Oblečením vyjadrujú svoju vlastnú osobnosť i to, čo sa im práve páči. Počas jesene nezabudnite siahnuť po praktických doplnkoch v podobe čiapky vytvorenej z jemného materiálu, ktorý je príjemný na nosenie. Odporúčame staviť i na pohodlné nákrčníky a pančuchy. V prípade jesenného počasia rozhodne neexistujú žiadne kompromisy.

Napokon malá rada na záver. Pred každým ročným obdobím prejdite so svojimi deťmi celý ich šatník a vytrieďte veci, ktoré im už nesedia. Vyhnete sa tak stresu, ktorý potom pramení z plného šatníka neobsahujúceho potrebné prvky. Na našich stránkach objavíte krásne kúsky doplnené roztomilými motívmi z rozprávok, ktoré deti zbožňujú.